Scroll Top

Wie is Akif

Ik ben Akif Andal, 23 jaar oud en heb een lichamelijke beperking waardoor ik in een rolstoel zit. Ik heb een positieve mindset en ben bezig met o.a: sociale media , waar ik motivatie en gaming content  plaats. Ik heb inmiddels al over de 50k aan volgers, daarnaast ben ik bezig met webdesign en als hobby ben ik ook DJ!

motivatie speeches op scholen

Ik geef ook motivatie speeches aan jongeren en kinderen bij stichtingen en scholen over o.a doorzettingsvermogen en wat ze willen in het leven. Vaak wordt ik door hun herkent van mijn video’s op sociale media en ik vertel bijvoorbeeld dat ik met mijn beperking tevreden ben en dingen kan bereiken hoe moeilijk het ook is en vaak vinden ze het interessant en krijgen het zelfvertrouwen om te doen wat ze echt leuk vinden! Tot nu heb ik bij scholen/stichtingen binnen en buiten Nederland, voor de klas gestaan en kreeg veel positieve terugkoppelingen.

Wat is het doel?

Veel jongeren hebben wel een doel in het leven,
maar ze tonen geen inzet. De doelen die ze hebben lijken heel erg ver te zijn terwijl met de juiste inzet en aanpak alles te behalen is. Als ze maar zelfvertrouwen hebben. Mijn doel is jongeren te motiveren, door te laten zien dat zelfs iemand met een beperking veel kan bereiken.

IEDEREEN IS WAARDEVOL EN HEEFT EEN TALENT!

CONtacT mij