Scroll Top

Wie BEN IK?

Mijn naam is Akif Andal, ik ben 24 jaar oud en ik zit in een rolstoel vanwege een lichamelijke beperking. Ondanks dat ben ik een positief en actief persoon in het leven. Op sociale media creëer ik motivatie- en gamingcontent, waarvoor ik in totaal 50.000 volgers heb ( instagram en Tiktok ). Daarnaast ben ik bezig met webdesign en DJ.

motivatie speeches op scholen

Ik geef regelmatig motivatiespeeches aan jongeren en kinderen bij verschillende stichtingen en scholen. Hierbij richt ik me op onderwerpen zoals doorzettingsvermogen en het najagen van je dromen. Vaak word ik herkend door jongeren vanwege mijn video’s op sociale media. Ik vertel hen bijvoorbeeld dat ik, ondanks mijn beperking, tevreden ben en in staat ben om mijn doelen te bereiken, hoe moeilijk het soms ook kan zijn. Deze verhalen wekken veel interesse en geven hen het zelfvertrouwen om te doen waar ze echt van houden! Tot nu toe heb ik voor de klas gestaan bij scholen en stichtingen, zelfs in Turkije, en ik heb veel positieve feedback ontvangen.

Wat is het doel?

Veel jongeren hebben wel een doel in het leven,
maar ze tonen geen inzet. De doelen die ze hebben lijken heel erg ver te zijn terwijl met de juiste inzet en aanpak alles te behalen is. Als ze maar zelfvertrouwen hebben. Mijn doel is jongeren te motiveren, door te laten zien dat zelfs iemand met een beperking veel kan bereiken.

IEDEREEN IS WAARDEVOL EN HEEFT EEN TALENT!

social media

Ik creëer ook motivatie- en gamingcontent op sociale media, waar ik in totaal 50.000 volgers heb. Vaak word ik herkend op straat. Wat ik speciaal vind, is dat toen ik vroeger als kind in mijn rolstoel op straat liep, mensen soms vreemd naar me keken of kinderen zich raar gedroegen. Ik trok me er nooit iets van aan en bleef altijd mezelf. Nu word ik herkend op straat en willen kinderen & jongeren foto’s met me maken. Hiermee wil ik zeggen dat iedereen waardevol is, toen had ik beperkingen en nu nog steeds. Dan denk ik bij mezelf: gelukkig ben ik altijd trouw gebleven aan mezelf. Dit inspireert jongeren enorm, en dit is een mooie voorbeeld voor de kinderen die nu gepest worden,

“Trek er niks van aan”

MOTIVATIE speeches

Clear Filters