Een doel voor jezelf stellen

Een doel voor jezelf stellen is belangrijk. Jij studeert of je hebt een baan maar voor wat studeer/werk je eigenlijk, omdat het moet of omdat je een doel in je leven hebt. Deze doelen kunnen van alles zijn, vaak hoor ik van jongeren dat hun doel rijk worden is, niks ergs mee. Waarom vind ik dat doel stellen belangrijk is, omdat je daar door motivatie krijgt. Als je motivatie hebt voor iets dan doe je het met plezier. Stel een doel in je leven en zet je er voor vol in!

Natuurlijk heb ik ook een doel en ik richt mij op me doel. Ik heb geleerd dat motivatie ook belangrijk is want bijvoorbeeld als ik in ergens geen motivatie heb, krijg ik ook automatisch geen zin dat werk. Alles ligt in jou handen, als jij bijvoorbeeld je huiswerk of je werk goed doet werk jij aan je toekomst ? jij kan jezelf ontwikkelen dat kan bij alles bijvoorbeeld je wilt leren programmeren, je kan thuis leren of naar een cursus gaan en wie weet wordt jij een game ontwikkelaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top